Aanmelden kennismakingsdag - Fijn je te ontmoeten


VOL

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe kennismakingsdagen, volg de praktijk dan op facebook, of neem contact met me op. Je kunt ook contact met me opnemen als je een gratis intakegesprek wil inplannen.

 

Op woensdag 23 september tussen 10.00 en 20.00 uur hou ik weer een kennismakingsdag. Tijdens deze dag kun je geheel vrijblijvend kennis komen maken in mijn praktijk in Wateringen.

 

Om tot een goed resultaat te komen is het heel belangrijk dat het klikt tussen jou en jouw coach. Ben je benieuwd of ik de coach voor jou ben? Kom gerust langs. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten, hierin vertel ik je wie ik ben en wat ik doe, als het goed voelt voor jou kun je ook aangeven waar je tegenaan loopt. Zoek je begeleiding voor jouw kind? Neem hem of haar dan gerust mee, het is natuurlijk ook belangrijk dat het tussen mij en jouw zoon of dochter klikt.

 

Tijdens de kennismakingsdag ontvang je een leuke goodiebag :-)

 

Reserveren is verplicht dit kan via de Facebook-pagina, klik hier of door onderstaand formulier in te vullen. Tijdens het maken van de reservering kun je aangeven welk tijdsblok jou het beste past, ik stuur je vervolgens een bevestiging met het definitieve tijdstip.

 

Heb je vragen of plan je liever direct een intakegesprek, neem gerust contact met me op via het contactformulier. Je kunt me ook mailen op info@praktijkdeoranjevlinder.nl of een app of SMS sturen naar 0655243288.

 

Ik zie je graag 23 september!


Je kunt hieronder je plek reserveren. Na het ontvangen van jouw formulier, stuur ik je per mail een bevestiging met hierin het definitieve tijdstip.Jouw gegevens worden gebruikt ter bevestiging van je reservering. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld.