Welke coach kies jij?

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 09:09


Ik ben als beginner gestart met Google Ads, voor wie niet weet wat dat is even in het kort; ik betaal Google, zodat ze mijn website als eerste laten zien bij het deel advertenties als iemand zoekt op bijvoorbeeld coach of iets dergelijks. Als ik zelf zoek online naar een coach, zie ik door de bomen het bos niet meer. Er is een wildgroei aan coaches en ze onderscheiden zich allemaal op hun eigen manier.

 

Hoe weet je nou welke coach past bij het proces dat jij nu doormaakt? Weet je dat doordat je 100-en reviews hebt gelezen, of weet je dat doordat de website mooi is, of de inhoud van de blog-artikelen?

 

Er zijn wel 100-en dingen om op te selecteren, als je zoekt naar de coach die bij jou past.

 

Wil je echt een verandering bewerkstelligen, hou je dan aan de gouden regel: Kies jouw coach op gevoel!

Je hebt een coach nodig, omdat er mentaal iets speelt bij jou en mentaal houdt meestal in: iets met je gevoel of gedrag.

 

De beste resultaten haal je, als je aan de gang gaat met een coach waarmee je direct een connectie voelt. Twijfel mag er zijn, en de wil om contact op te nemen ook.

 

Ga eens kijken bij die coaches die jou aanspreken, laat je niet verleiden door coaches die pasklare oplossingen voor je hebben, want niemand is hetzelfde, de aanpak zal altijd variëren. Daarnaast bereik je met een snelle oplossing slechts een tijdelijk resultaat.

 

Een goede coach maakt ruimte in jou vrij, zodat jij zelf tot jouw eigen inzichten kunt komen. Een goede coach geeft je hierbij handvatten en begeleiding, geen kant en klare oplossingen of uitspraken als: ‘Je moet het loslaten en verder gaan’.

 

Ik hou niet van negativiteit in mijn blogs en deze zin triggert me toch, ‘je moet het loslaten’.

  1. Je moet helemaal niks, je bent een vrij mens, met eigen inzichten en je maakt je eigen beslissingen.
  2. Loslaten is een breed begrip, want hoe laat je iets echt los? Mijn inziens kan dat alleen door geheugenverlies.
  3. Laat datgene waar jij nog mee zit alsjeblieft niet los.

 

In plaats daarvan is het goed om ernaar te kijken en te onderzoeken. Wat is de reden dat het jou nog zoveel doet? Wat zit daar achter? Waar kan de oorsprong hiervan gevonden worden?

 

Ga daar naar kijken, als je die inzichten over jezelf verkrijgt hoef je het niet ‘los te laten’, juist niet! Je mag er een plek voor creëren, accepteren dat het je is overkomen, de positieve en negatieve gevolgen ervan bekijken en er bovenal van leren. Alleen op die manier krijg je rust. Loslaten is doen alsof een bepaalde situatie niet heeft bestaan en dat werkt juist averechts, daarmee ontken je je eigen gevoel en neem je eerlijk gezegd jezelf niet serieus.

 

Het is wel goed om bepaalde emoties uit je lichaam af te laten voeren, zoals woede, verdriet of onbegrip, alles wat jou tegenhoudt. Vergeet daarbij niet om de oorsprong van die woede, dat verdriet of het onbegrip te onderzoeken, voor een blijvend resultaat.

 

Afvoeren van de emoties zorgt ervoor dat de energie in je lijf weer gaat stromen, blokkades worden weggewerkt en je komt meer in balans. Waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten en misschien wel voor een nieuw doel in jouw leven.

Je kunt je emoties bijvoorbeeld afvoeren middels een holistische helende massage.

 

In de trajecten die ik heb ontwikkeld zit altijd de holistische helende massage. In de trajecten die ik heb ontwikkeld zit altijd de holistische helende massage. Holistisch werken betekent het verbinden van je gevoel, je denken, je energie en je lijf. Lichaamswerk is daarbij een belangrijk onderdeel.

Wil je meer weten over de trajecten? Klik hier.

 

De massage is een diep ontspannende, liefdevolle ervaring, ik start met ruimte maken in je hoofd door een hoofdmassage, daarna ga ik door naar je buik om vastgezette emoties weer te laten stromen, vervolgens ga ik door naar je voeten, voor een voetreflexmassage, om de loskomende emoties af te voeren en je een nieuwe intentie mee te geven.

 

De massage is heel betekenisvol voor volwassenen en zeker ook voor kinderen. Kinderen hebben vaak maar weinig ruimte in hun hoofd, houden emoties vast en hebben geen idee hoe ze af te voeren.

 

Je kunt ook een losse holistische helende massage boeken, doe dit hier in de webshop, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

 

Ik ben licentiehouder van de holistische helende massage en dit houdt in dat ik ook de cursus hiervan mag geven. Als je de cursus volgt, kun je de massage toepassen op jouw kind(eren) en krijg je veel uitleg over onder andere holistisch werken, aromatherapie, de 4 kindbeelden en leer je de theorie en de praktijk van de massage.

Meer informatie over deze cursus volgt binnenkort. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Vul dan een contactformulier in of stuur me een mail naar info@praktijkdeoranjevlinder.nl of app / SMS naar 0655243288.

 

Wil je liever eerst kennismaken met mij? Meld je aan voor de kennismakingsdag op woensdag 23 september, klik hier.

 

Veel liefs,

Laura

Ps. Kun je je niet vinden in deze blog? Dan ben ik niet jouw coach. Doet deze blog je iets? Daar is een reden voor... Ik hoor graag van je, je bent welkom.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.