2020

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 00:00

Wat een jaar! Als ik dit schrijf is het 31 december 2020. Wat een bizar jaar is het geweest, één ding is zeker 2020 heeft op iedereen een enorme impact gehad.

 

Voor nu ga ik het niet hebben over de huidige crisis in ons land. Ik neem je wel graag mee op mijn reis door 2020.

 

Precies een jaar geleden heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb me ingeschreven met het verlangen om van mijn praktijk een fulltime job te maken, zodat ik voor zoveel mogelijk mensen een bijdrage kan zijn en ik elke dag voldoening uit mijn werk kan krijgen. Ik vond het spannend en toch had ik vertrouwen.


Nu ging het pas echt beginnen. Ik ging aan de slag met mijn website, op zoek naar goede leveranciers, maakte me wegwijs op social media en Google Ads, en nog 10000 andere dingen. Er is geen dag voorbij gegaan zonder iets te leren, want het ondernemerschap is een ware leerschool.

Begin dit jaar had ik nog een parttime baan naast mijn praktijk. Toen kwam corona en verloor ik mijn baan. Ik was er eerlijk gezegd niet echt rouwig om, want ik geloof dat alles een reden heeft. Ik had en heb geloof in de praktijk, dus ik wist dat dit moest gebeuren.


En ik had gelijk! Als vanzelf vond ik ineens op Funda een prachtige praktijkruimte die mij op het lijf geschreven was. Een eigen ruimte betekent dat ik fulltime klanten kan ontvangen, wanneer het mij uitkomt. Dit was een geweldige kans!

 

Het moment dat ik Office 10 in Wateringen binnenliep wist ik het, dit gaat het worden, hier is mijn ruimte en ook al moest er veel aan gebeuren, de warmte en rust die het pand en de ruimte uitstraalden waren precies wat ik zocht.

 

Ik mocht aardig aan de klus en ik heb ook geleerd dat dat niet één van mijn sterkste kanten is, bijna dagelijks ging er wel iets mis of had ik weer iets verkeerds gekocht. Gelukkig heb ik heel lieve mensen om me heen die wederom voor me klaarstonden om alle zeilen bij te zetten.

 

 Hierdoor is het een heerlijke ruimte geworden, waarin mijn cliënten in rust kunnen praten en gemasseerd kunnen worden.

Langzaamaan groeide de praktijk, er kwamen meer cliënten en wat een geweldige reacties heb ik gekregen. Allemaal bevestigingen dat ik op het juiste pad zit. Ik voel zo intens veel dankbaarheid dat ik mijn cliënten op deze manier mag begeleiden in hun proces en dat zij mij volledig vertrouwen en het samen met mij aandurven om het proces aan te gaan. Want echt aan jezelf werken is geen luchtige bezigheid. Het is intens, heel intens en toch brengt het zo ontzettend veel.


Ik ontving vandaag weer een review van een cliënt en wow.. De tranen stonden in mijn ogen, dat mijn cliënt al zo ver is gekomen in slechts een paar maanden tijd, dat ik haar hierbij mag begeleiden, het is overweldigend prachtig. Een quote uit de review:

'Alles mag er echt zijn zonder oordeel. Ze reikt je handvatten aan, waar je echt wat aan heb. En als ik me soms niet goed kan verwoorden,weet ze precies wat ik bedoel.'


Ik ben ambitieus en met de huidige maatregelen ben ik genoodzaakt om anders te  gaan denken, ik wil meer mensen begeleiden, ze begeleiden bij hun proces en ze inspireren om vanuit hun kracht te gaan leven. Deze redenen hebben ervoor gezorgd dat ik met een nieuw project bezig ben, om naast de praktijk uit te voeren. Het is een online programma in meerdere vormen, volledig erop gericht om vrouwen weer in hun kracht te krijgen.

Ik ben druk nu met het maken van de website, advertenties, mails, pakketten, video's, meditaties, affirmaties, thuisoefeningen, werkbladen en zoveel meer. Het doel is om begin februari de website te lanceren.

Na, voor mijn doen, lang wikken en wegen heb ik besloten dit project Leven in mijn KRACHT te noemen. Het project heeft het doel om vele vrouwen in hun KRACHT te zetten, zodat zij leren voor zichzelf op te komen, hun grenzen aan te geven, hun doelen in zicht te krijgen en ze te bereiken. Het project is groot en omvat veel delen die ik ook in de Praktijk doe, alleen dan alles online. Ik ben er lekker druk mee ;-).


Al met al ben ik 2020 dankbaar voor:

 • Veel extra tijd met mijn zoon, waardoor ik zijn ontwikkeling nog intenser meemaak, wat een cadeau is dit om hem zoveel meer bij me te hebben en sowieso dat ik moeder mag zijn van zo'n geweldige jongen
 • Een herstelde band met een aantal heel dierbare mensen voor mij, ik was ze even kwijt, maar de liefde die ik nu voel is zoveel dieper en sterker dan het ooit is geweest
 • De momenten met mijn lieve familie en vrienden
 • Tripjes met onze geweldige hond Sjaak, die me altijd aan het lachen maakt, ook als ik even verdrietig ben
 • De groei van de praktijk
 • Vele lieve, geweldige cliënten die echt alles met beide handen aangrijpen en enorme stappen hebben gemaakt in 2020
 • 2 heerlijke vakanties met geweldige mensen om ons heen
 • De mooie nieuwe mensen die ik heb mogen leren kennen
 • De praktijkruimte
 • Nieuwe studies die me weer meer leerden over het leven, mezelf en holisme
 • De groei van mijn ondernemerschap
 • De innerlijke groei van mijzelf, ook ik heb een coach en wat een inzichten heeft zij mij weer gebracht dit jaar, ze begeleid me naar steeds een level verder, dieper in mezelf en dieper in mijn eigen gevoel.
 • Het gevoel van tevredenheid
 • Het gevoel van waardering
 • Vele nieuwe inzichten
 • De treffende readings voor klanten, waardoor ik hen nieuwe inzichten mag brengen
 • En nog zoveel meer

Liefde, liefde, liefde en nog eens liefde voor alles en iedereen om me heen

 

Een hele blog dus over mijzelf.. Zo leer je mij ook een beetje beter kennen ;-). Ik kijk vol hoop naar 2021 en ik ben benieuwd wat het komend jaar ons gaat brengen.


Voor iedereen een heel fijne jaarwisseling en een prachtig 2021, waarin jij volledig jezelf mag zijn.

 

Enne wees een beetje lief voor elkaar <3

 

Liefs, Laura

O ja, wil je op de hoogte worden gehouden van de lancering van Leven in mijn KRACHT, stuur me even een mailtje: laura@leveninmijnkracht.nl je kunt natuurlijk ook gewoon een bericht via deze website sturen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.