Consults


Een consult kan plaatsvinden op afspraak in mijn praktijk aan de Westlandseweg 10 in Wateringen. Een aantal consults kunnen ook, op afspraak, telefonisch plaatsvinden. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste Bach Remedie of een intakegesprek.

 

Afhankelijk van het 'probleem', zal ik van tevoren aangeven hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben. Als gaandeweg blijkt dat er meer of minder consults nodig zijn, zal ik dit uiteraard met je bespreken.

 

Met nieuwe klanten doe ik altijd een intake-gesprek. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een fysieke afspraak. In dit gesprek hoor ik graag van jou waar jij of jouw kind(eren) tegenaan loopt. Ik zal ook uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Is het een kwestie waarvan ik denk dat ik niet de geschikte persoon ben om dit met jou te behandelen, dan zal ik dit eerlijk aangeven en je doorverwijzen naar een therapeut die wel bij het probleem past.

 

Naast losse consults kun je ook een traject boeken, een traject is altijd met een door ons samen bepaalde doelstelling. Voordelen van het aangaan van een traject:

 • Je hoeft slechts eenmalig je verhaal in te leiden, in plaats van meerdere keren bij meerdere therapeuten.
 • Door de continuïteit van de consults zul je sneller een effectief resultaat bereiken.
 • Onze vertrouwensband zal groeien, omdat we meerdere consults hebben, hierdoor voel jij je vrij en veilig om alles wat in je omgaat te vertellen.
 • Ik ben je directe contactpersoon en je kunt te allen tijde contact met me opnemen als je ergens tegenaan loopt tijdens het traject
 • Een traject omvat altijd diverse methodieken en hulpmiddelen, welke jij ook zelf kunt gaan inzetten, zodat je na het traject ook kunt terugvallen op je eigen kennis en kunde.
 • Het afnemen van een traject is altijd voordeliger dan losse consults
 • Je kunt eventueel zonder extra kosten in termijnen betalen.

 

Ik heb een aantal trajecten ontwikkeld, klik hier voor een overzicht. Het is ook mogelijk een traject op maat samen te stellen. Hierbij bepalen we na het 1e consult de doelstelling en zal ik je een voorstel doen voor het traject.

 

Wil je liever niet direct kiezen voor een traject? Dat is geen probleem. Je kunt ook kiezen voor een enkel consult, bijvoorbeeld een massage, Bach bloesem remedies consult, een consult voor aromatherapie, en alle andere consults. Kijk voor een overzicht van de methodieken die ik inzet op deze pagina.

 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact me op voor de mogelijkheden.

 

Goed om te weten, ik kijk holistisch naar je klachten. Dat houdt in dat ik naar het (jouw) geheel kijk en niet alleen naar de opgemerkte klacht.


Trajecten

 • Vuurkind - Voor ouders van hoogstimulatieve kinderen (HSP Strong Willed)
 • Krachtig - Hervind je zelfvertrouwen, je assertiviteit en kom in je kracht
 • Van Burn Out naar On Fire - Kom effectief uit je burn out en vind je levensgeluk
 • Gelukkig Hooggevoelig - Zet jouw hooggevoeligheid om in jouw kracht
 • Spiegels - Kom te weten wat jouw kind met zijn of haar gedrag jou wil laten zien over jezelf
 • Volledig voor jou - Traject op maat, met een door ons samengestelde doelstelling

De huidige wachttijd tot het 1e consult bedraagt gemiddeld 2 weken. Voor een telefonisch consult is de wachttijd gemiddeld 1 week.