All-in trajecten

Klaar om de verandering aan te gaan? Kies voor een volledig all-in traject. De trajecten zijn zeer compleet en je ontvangt een mooie korting.

 

Alle trajecten zijn all-in prijzen, zo kom je achteraf dus niet voor verrassingen te staan. 

 

Ook zijn alle trajecten in termijnen te betalen, je kunt dit onderaan deze pagina aangeven. Ik ben zelf ook in de situatie geweest dat het financieel niet haalbaar was om externe 'hulp' in te schakelen, dit mag geen belemmering zijn.


Traject VUURKIND

Speciaal voor ouders van hoogstimulatieve kinderen (strong-willed). Als je dit traject aangaat, zal je jouw vuurkind beter gaan begrijpen. Het traject is gericht op bewustwording, inzichten, kennis en je ontvangt heel veel tools die je zelf kunt blijven inzetten om jezelf en je vuurkind te ondersteunen. 

 

Hoogstimulatieve kinderen, welke ik graag vuurkinderen noem, zijn kinderen met vaak impulsief, grensoverschrijdend gedrag.

Ze kunnen hard voor zichzelf en hun omgeving zijn, ze zijn duidelijk aanwezig en nemen met nee geen genoegen. Het zijn de kinderen die het liefst in bomen klimmen en fysiek bezig zijn. Ze worden vaak (onterecht) bestempeld met diagnoses als ADHD.

Klik hier voor meer informatie.


Traject GELUKKIG HOOGGEVOELIG

In dit traject leer ik jou omgaan met jouw hooggevoeligheid. Ik geef je handvatten en begeleiding, leer je simpele technieken die je dagelijks in kan zetten, zodat jij optimaal van je hooggevoeligheid gebruik kan maken. Velen zien hun hooggevoeligheid als een last, terwijl het een enorm deel van jou is.

Als jij leert omgaan met jouw HSP, zul je merken dat jouw hooggevoeligheid voor je gaat werken.

 

Klik hier voor meer informatie.

 


Traject VOLLEDIG VOOR JOU

 

Loop je steeds tegen je onzekerheid aan, weet je niet waar je twijfel vandaan komt, kun je niet de vinger erop leggen hoe het komt dat je steeds in dezelfde ongewilde situaties beland?

 

Boek dan een all-in traject volledig voor jou op maat gemaakt. Aan de hand van een gratis telefonisch intake gesprek, plannen we een 1e consult (€80,- voor 75 minuten) in. Na het 1e consult zal ik jou per mail een volledig traject op maat voorstellen.

Het traject is compleet om de verandering in jou op gang te zetten.

 

Prijs op aanvraag. Bij het op maat gemaakte voorstel wordt ook de prijs genoemd. Je kunt rekenen op een mooie korting.


Wil je direct jouw traject boeken, vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl