Gedragskwaliteiten


Traject Gedragskwaliteiten

 

Het woord gedragsproblemen komt steeds vaker voor in onze maatschappij. Kinderen die niet voldoen aan de norm, die niet luisteren, snel agressief worden, pesten, etc.

 

 

Gedrag is een gevolg en zelden tot nooit de oorzaak. Door aan de gang te gaan met deze oorzaken, kunnen we de gedragsproblemen omzetten naar gedragskwaliteiten.

Dit traject is erop gericht de oorzaken van bepaald gedrag van je zoon of dochter te onderzoeken, deze oorzaken te erkennen, de trauma's en blokkades hiervan te verwerken en af te voeren, zodat er ruimte ontstaat voor het kind om zichzelf te zijn, met daarbij gebruik te maken van de kwaliteiten die de zogenaamde gedragsproblemen met zich meebrengen. Ik begeleid jullie om deze kwaliteiten in balans te krijgen. Zodat er meer rust in jou, in je kind en in je gezin zal worden ervaren.

 

Wist je dat kinderen vaak met hun gedrag jou als ouder iets willen vertellen? Dat is ook de reden dat ik niet alleen met het kind werk, ik werk ook altijd met de ouders. Voorwaarde voor het succesvol afronden van dit traject is dat je als ouder ook openstaat om naar jezelf te kijken.

Dit traject omvat:

  • Intakegesprek
  • 1e consult waarin we de doelstelling helder krijgen met de ouder(s)
  • 2e consult met zoon of dochter
  • 3e consult met de ouder(s)
  • 4e consult met zoon of dochter
  • 5 opvolgende consults met de ouder(s) en/of met zoon of dochter
  • Einde traject evaluatieconsult met ouder(s)

 

Tijdens dit traject zullen komen onder andere de volgende methodieken aan bod:

Therapeutisch tekenen, systemisch werk, familieopstelling(en), aromatherapie, massages, acupressuur, energetisch reinigen, prikkelverwerking, communicatieplan, Bach Bloesem therapie en meer.

 

Om het traject te ondersteunen zet ik op maat gemaakte wrijfolie  (aromatherapie) in en maak ik voor zowel ouder als kind een Bach Bloesem Remedie op maat. De wrijfolie zet jouw lijf aan tot de verandering die je mag gaan maken en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Tevens ontvang je 2 flesjes biologische etherische oliën. De Bach Bloesem Remedie helpt je bepaalde emoties te reguleren en af te voeren.

 

Tijdens het traject kun je contact met mij opnemen per telefoon, app of mail als je extra ondersteuning nodig hebt of ergens tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

 

Dit traject heeft een financiële waarde van €824,70. Een traject is altijd met korting, daarom bied ik dit traject aan voor €679,- inclusief 2 x 30ML wrijfolie, 2 flesjes biologische etherische olie en 3 x 30ML Bach Bloesem remedie. Betaling in 4 of 8 termijnen is mogelijk.

 

De duur van het traject is afhankelijk van wat we onderzoeken en welk effect de begeleiding heeft op zowel ouder(s) als kind. Gemiddeld genomen duurt dit traject 4 maanden.


Als je dit traject wil boeken kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl of 0655243288.