Spiegels


Traject SPIEGELS

Kinderen spiegelen hun ouders, kinderen houden onvoorwaardelijk van hun ouders en willen niets liever dan dat hun ouders vrijkomen van emotionele belemmeringen en onopgeloste gebeurtenissen.

 

Een kind weet  niet hoe hij dit jou als ouder duidelijk kan maken. De enige manier wat voor hem werkt is door te doen wat jij doet.

 

Hoe kom je er achter wat het is dat jij nog mag verwerken volgens jouw kind? Dit proces ga je aan tijdens dit traject.

Er zal erkenning en begrip komen, we zullen stukken gaan verwerken en loslaten. Het gevolg hiervan is dat jouw zoon of dochter jou hierin niet meer hoeft te spiegelen en de rust die jij hebt gevonden zal gaan ervaren. Het resultaat? Meer rust en balans in jouw gezin.

 

Tijdens dit traject zullen er sessies plaatsvinden met het kind en zonder het kind. De belangrijkste afspraak die ik altijd van tevoren maak: we praten niet over het hoofd van het kind. Het kind mag gewoon kind zijn en hoeft niet extra te worden belast. De inzichten die ik verkrijg tijdens de sessies bespreek ik met de ouders.

 

Dit traject omvat:

  • Telefonisch intakegesprek
  • 1e consult waarin we de doelstelling helder krijgen met de ouder(s)
  • 2e consult met zoon of dochter
  • 3e consult met de ouder(s)
  • 4e consult met zoon of dochter
  • 4 opvolgende consults met de ouder(s) en/of met zoon of dochter
  • Einde traject evaluatieconsult met ouder(s)

Tijdens dit traject zullen komen onder andere de volgende methodieken aan bod:

Therapeutisch tekenen, massage, familieopstelling, gemiste basisbehoeften en kernverlangens, acupressuur, affirmaties, en nog veel meer.

 

Om het traject te ondersteunen zet ik op maat gemaakte wrijfolie  (aromatherapie) in en maak ik voor zowel ouder als kind een Bach Bloesem Remedie op maat. De wrijfolie zet jouw lijf aan tot de verandering die je mag gaan maken en stimuleert het zelfgenezend vermogen. De Bach Bloesem Remedie helpt je bepaalde emoties te reguleren en af te voeren.

Tijdens het traject kun je contact met mij opnemen per telefoon, app of mail als je extra ondersteuning nodig hebt of ergens tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

 

Totale kosten €693,80 --> Trajectprijs €589,- inclusief 2 x 30ML wrijfolie en 2 x 30ML Bach Bloesem remedie. Betaling in 4 of 8 termijnen is mogelijk.


Als je dit traject wil boeken kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl of 0655243288.