Van Burn Out naar On Fire


Traject VAN BURN OUT NAAR ON FIRE

Dit traject is speciaal voor diegenen die te kampen hebben met een burn out. Een ziekte die jouw hele leven op zijn kop zet. Dit traject geeft heel veel bewustwording en vele methodieken die je zelf kunt gaan inzetten, zodat jij weer on fire komt!

 

Als je in een burn out zit, is bijna alles heftig. Tijdens dit traject zal ik je zo begeleiden dat je de spanningen kunt gaan afvoeren en nieuwe levensenergie zult gaan vinden. Niets wordt overhaast ingezet en het mag op jouw tempo. 

Het traject is ook zeer geschikt voor bedrijven met medewerkers die kampen met burn-outs van hun medewerkers. Door de methodieken die worden ingezet en het vertrouwen dat wordt opgebouwd met de cliënt zal er sneller, en nog belangrijker, een blijvend resultaat worden gehaald

 

Dit traject omvat:

  • Telefonisch intakegesprek
  • 1e consult waarin we de doelstelling helder krijgen
  • Reading met kaartlegging Bach Bloesem Remedie op maat
  • NLP-sessie om patronen te doorbreken
  • 10 op jou afgestemde coachsessies, inclusief evaluatiemomenten, massages, meditaties, affirmaties, heling van het innerlijk kind, leren grenzen stellen, acupressuur, aromatherapie, kernkwadranten, chakraleer, visualisaties, readings, healings en nog veel meer.

 

Om jouw traject te ondersteunen zet ik op maat gemaakte wrijfolie  (aromatherapie) in en maak ik voor jou tijdens het traject 2 keer een Bach Bloesem Remedie op maat. De wrijfolie zet jouw lijf aan tot de verandering die je mag gaan maken en stimuleert het zelfgenezend vermogen. De Bach Bloesem Remedie helpt je bepaalde emoties te reguleren en af te voeren. Daarnaast ontvang je gedurende het traject 4 flesjes biologische etherische oliën.

Tijdens het traject kun je contact met mij opnemen per telefoon, app of mail als je extra ondersteuning nodig hebt of ergens tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

 

Totale kosten €1010,65 --> Trajectprijs €879,- inclusief 30ML wrijfolie, 4 flesjes biologische etherische olie en 2 x 30ML Bach Bloesem remedie. Betaling in 4 of 8 termijnen is mogelijk.

 


Als je dit traject wil boeken kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl of 0655243288.