Vuurkind (Strong Willed HSP)


Traject VUURKIND

Speciaal voor ouders van hoogstimulatieve kinderen (strong-willed). Als je dit traject aangaat, zal je jouw vuurkind beter gaan begrijpen. Het traject is gericht op bewustwording, inzichten, kennis en je ontvangt heel veel tools die je zelf kunt blijven inzetten om jezelf en je vuurkind te ondersteunen. 

 

Hoogstimulatieve kinderen, welke ik graag vuurkinderen noem, zijn kinderen met vaak impulsief, grensoverschrijdend gedrag, ze kunnen hard voor zichzelf en hun omgeving zijn, ze zijn duidelijk aanwezig en nemen met nee geen genoegen. Het zijn de kinderen die het liefst in bomen klimmen en fysiek bezig zijn. Ze worden vaak (onterecht) bestempeld met diagnoses als ADHD.

Als ouder is het soms heel lastig en vermoeiend hier om met een vuurkind om te gaan. Vaak verlies je jezelf in de strijd en meer dan eens weet je het even niet meer.


Tijdens en na dit traject zal je veel meer rust gaan ervaren in het kind, in jezelf en in het gezin. Je krijgt meer zelfvertrouwen en ook jouw vuurkind krijgt meer vertrouwen in zichzelf. De behoefte om zich te doen gelden neemt af, jullie verbinding wordt hersteld en versterkt en er komt weer ruimte voor de liefde die jullie voor elkaar hebben.


Reviews:

 

'Met de hulp en behandelingen van Laura hebben we geleerd het verschil te maken als ouders, om voor ons en onze kinderen te doen wat onze ouders nog niet over zichzelf en ons als kinderen wisten.'

 

'Onze relatie als man en vrouw is verder verdiept in een intensere beleving in het contact met elkaar en met onze kinderen.'

 

'Als vader dacht ik er voldoende voor onze kinderen te zijn, inmiddels heb ik geleerd hoe belangrijk het is, en hoe gemakkelijk en effectief het is om er werkelijk voor elkaar te zijn.'

 

'Het traject met Laura heeft mij- en ons inzicht gegeven in onze relatie en de relatie met ons (vuur) kind.'

 

'De betekenis van de door ons vuurkind gemaakte tekening en de open houding van Laura en het door Laura zonder oordeel, stellen van de juiste vragen om tot zelfinzicht te komen blijft mij het meeste bij.'

 

'Het traject is voor mij waardevol, het is net of er een Vlinder is ontpopt met de verdieping in een proces dat al vanaf het begin van onze relatie en de geboorte van onze kinderen in ontwikkeling is.

De heilzame werking van de Bach bloesems voor mijzelf en de effecten van de opgedane kennis in de voetenmassage in combinatie met de aromatherapie.'

 

'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan. Door de tools en aromatherapie die we hebben meegekregen heeft Laura een moment voor mij en mijn zoontje weten te creëren. Hierdoor zijn we weer meer naar elkaar toe gegroeid. Ik zou een sessie zeker aanraden!'


 

Dit traject is inclusief:

 • Telefonisch intakegesprek
 • 1e consult waarin we de doelstelling helder krijgen met de ouder(s)
 • 2e consult met zoon of dochter
 • 3e consult met de ouder(s)
 • 4e consult met zoon of dochter
 • 4 opvolgende consults met de ouder(s) en/of met zoon of dochter
 • Einde traject evaluatieconsult met ouder(s)

 

Tijdens dit traject komen onder andere de volgende methodieken aan bod:

 • Uitgebreide kennis over vuurkinderen, wat beweegt hen, wat gaat er door hun gedachten heen
 • Goed inzetbare methodieken zowel voor jou als jouw vuurkind
 • Therapeutisch tekenen, inclusief uitgebreide reading voor vele inzichten
 • Massage, die je ook leert om zelf toe te passen op jouw kind
 • Aromatherapie op maat
 • Energetisch reinigen, inclusief uitleg dit zelf te doen
 • Bewezen effectieve methode om grenzen te stellen en te bewaken, want jouw vuurkind heeft heldere, liefdevolle grenzen nodig.
 • Nog veel meer. De methodieken worden op maat en in overleg afgestemd.

 

Om het traject te ondersteunen zet ik op maat gemaakte wrijfolie  (aromatherapie) in en maak ik voor zowel ouder als kind een Bach Bloesem Remedie op maat.

 

De wrijfolie zet jouw lijf aan tot de verandering die je mag gaan maken en stimuleert het zelfhelend vermogen. Tevens ontvang je 2 flesjes etherische oliën van Tisserand, meer dan eens bekroond tot het beste merk essentiële olieën. De Bach Bloesem Remedie helpt je bepaalde emoties te reguleren en af te voeren.

Tijdens het traject kun je contact met mij opnemen per telefoon, app of mail als je extra ondersteuning nodig hebt of ergens tegenaan loopt. Ik ben er voor jullie!


Goed om te weten, ik werk voornamelijk met jou als ouder. De ouders zijn daadwerkelijk degene die het verschil kunnen maken en het is de bedoeling dat je ook na het traject de juiste methodieken en kennis hebt om jullie vuurkind verder te ondersteunen en te begeleiden.

 

Jullie vuurkind komt tijdens het traject zo nu en dan naar de praktijk, veelal om te tekenen, gemasseerd of energetisch gereinigd te worden of om gewoon even het hart te luchten. 


Het traject vuurkind is geschikt voor jou als:

 • Je jouw kind herkent in de kenmerken van een vuurkind.
 • Je openstaat voor zelfreflectie en bewustwording.
 • Je daadwerkelijk het verschil wil maken voor je kind, jezelf en je gezin.
 • Je meer rust wilt gaan ervaren.
 • Je openstaat voor tips, kennis en advies om anders om te kunnen gaan met jouw vuurkind.
 • Je meer verdieping wil in de relatie met je kind en jullie verbinding wil versterken.

 

Het traject vuurkind is niet geschikt voor jou als:

 • Je niet bereid bent ook naar je eigen handelen te kijken.
 • Je geen kennis van anderen aanneemt.
 • Je alles wil blijven houden zoals het is.

Totale kosten €780,70 --> Trajectprijs €709,- inclusief 2 x 30ML wrijfolie, 2 flesjes biologische etherische olie en 2 x 30ML Bach Bloesem remedie. Deze prijs is voor dit all-in traject, er komen geen extra kosten bij, ook niet als ik besluit dat er extra aromatherapie of Bach Bloesem therapie ingezet mag worden.

 

Betaling ineens: €709,-

of

Betaling in 4 termijnen à €185,- per termijn

of

Betaling in 8 termijnen à €95,- per termijn

 

Als je dit traject wil boeken kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Na een gratis telefonisch intakegesprek besluiten we samen of we het traject aangaan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl