Vuurkind (Strong Willed HSP)


Traject VUURKIND

Speciaal voor ouders van hoogstimulatieve kinderen (strong-willed). Als je dit traject aangaat, zul je jouw vuurkind beter gaan begrijpen en krijg je handvatten hoe je met hem of haar om kunt gaan.

Hoogstimulatieve kinderen zijn kinderen met vaak impulsief, grensoverschrijdend gedrag, ze kunnen hard voor zichzelf en hun omgeving zijn, ze zijn duidelijk aanwezig en nemen met nee geen genoegen. Het zijn de kinderen die het liefst in bomen klimmen en fysiek bezig zijn.

Als ouder is het soms heel lastig en vermoeiend hier mee om te gaan. Tijdens dit traject zul je veel meer rust gaan ervaren in het kind, in jezelf en in het gezin.

Dit traject omvat:

  • Telefonisch intakegesprek
  • 1e consult waarin we de doelstelling helder krijgen met de ouder(s)
  • 2e consult met zoon of dochter
  • 3e consult met de ouder(s)
  • 4e consult met zoon of dochter
  • 4 opvolgende consults met de ouder(s) en/of met zoon of dochter
  • Einde traject evaluatieconsult met ouder(s)

 

Tijdens dit traject zullen komen onder andere de volgende methodieken aan bod:

Uitgebreide kennis over vuurkinderen, wat beweegt hen, wat gaat er door hun gedachten heen, goed inzetbare methodieken zowel voor jou als jouw vuurkind, therapeutisch tekenen, massage, aromatherapie, energetisch reinigen, stappenplan, op maat gemaakt communicatieplan, en nog veel meer.

 

Om het traject te ondersteunen zet ik op maat gemaakte wrijfolie  (aromatherapie) in en maak ik voor zowel ouder als kind een Bach Bloesem Remedie op maat. De wrijfolie zet jouw lijf aan tot de verandering die je mag gaan maken en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Tevens ontvang je 2 flesjes biologische etherische oliën. De Bach Bloesem Remedie helpt je bepaalde emoties te reguleren en af te voeren.

Tijdens het traject kun je contact met mij opnemen per telefoon, app of mail als je extra ondersteuning nodig hebt of ergens tegenaan loopt. Ik ben er voor jou!

 

Totale kosten €730,70 --> Trajectprijs €599,- inclusief 2 x 30ML wrijfolie, 2 flesjes biologische etherische olie en 2 x 30ML Bach Bloesem remedie. Betaling in 4 of 8 termijnen is mogelijk.


Als je dit traject wil boeken kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen, via info@praktijkdeoranjevlinder.nl of 0655243288.