Workshops


UPDATE: In verband met de nieuwe maatregelen, worden de data van de workshops verzet. Degene die zich hebben aangemeld zal ik hierover informeren. Wellicht ga ik over tot een 1 op 1 workshop. Wil je sowieso liever een 1 op 1 workshop? Neem dan even contact met me op. De kosten zijn gelijk aan de reguliere workshop, €30,- incl. BTW.

 

Naast trajecten, consults en online trainingen organiseer ik ook workshops. De workshops zijn een leuke, toegankelijke manier om meer kennis te verkrijgen en vooral meer bewustwording bij jezelf.

 

De workshop die momenteel te boeken is heet 'Tekenen vanuit je onderbewuste'. Tijdens mijn consults laat ik de cliënten ook vaak tekenen. Via tekeningen kan jouw onderbewuste boodschappen doorgeven aan jouw bewuste. Een prachtige, laagdrempelige en creatieve manier om bezig te zijn met je eigen ontwikkeling en bewustwording.

 

Als de tekening goed en aandachtig wordt gelezen, zal je jouw boodschappen ontvangen. Er is vaak sprake van herkenning, erkenning en nieuwe inzichten.

Loop je steeds ergens tegenaan en kun je niet je vinger leggen op de oorzaak hiervan? Bewust weet je niet waardoor dit komt, waardoor je steeds dezelfde gedachten hebt of steeds hetzelfde gedrag vertoond.

Jouw onderbewuste wil heel graag dat je bewuste kennismaakt met de de oorzaken hiervan. Zolang er geen erkenning is door jouw bewuste van de oorzaken, zullen zich steeds dezelfde situaties voordoen, omdat jouw onderbewuste je iets duidelijk wil maken.

 

Leer te luisteren naar wat je onbewuste jou te vertellen heeft en er zullen nieuwe, onbegrensde mogelijkheden voor je ontstaan. Door erkenning te geven aan de gedachten en gevoelens van jouw onderbewuste, mogen die er zijn, geef je jezelf erkenning, en maak je plaats voor vele nieuwe waardevolle inzichten waar jij je voordeel mee kan gaan doen.

 

Tijdens de workshop neem ik je mee in een ontspannende meditatie. Hierna mag je aan de slag. Het is absoluut niet van belang dat je goed kunt tekenen, ik kan dat zelf ook niet, het gaat om de boodschappen die gelezen mogen worden.

 

Als de tekening af is, zal ik de tekening in alle rust lezen, de lezing van de tekening ontvang je een aantal dagen na de workshop in je mailbox. Ik maak een foto van de tekening, het origineel mag je mee naar huis nemen.

 

Als je alleen al de boodschappen leest, is er ruimte voor erkenning en dit zorgt voor ruimte. Ruimte voor nieuwe inzichten, ideeën, rust en meer.

Na het tekenen zal ik een aantal kenmerken uitleggen, zodat jij zelf ook kunt starten met het lezen van tekeningen. Misschien wel die van jouw zoon of dochter, wat heeft hij of zij voor boodschap voor je? Je ontvangt een hand-out met informatie, zodat je het thuis kunt terugkijken.

 

Ook krijg je tijdens de workshop inzicht over wat een tekening kan vertellen en waarvoor bepaalde symbolen staan. Je krijgt hiervan een hand-out mee. Zodat jij thuis ook jouw eigen tekeningen of die van jouw kind(eren) kan analyseren en hier je voordeel mee kan doen. Zo kun je er bijvoorbeeld achterkomen waar jouw kind op dit moment mee zit.

 

De workshop duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats op de Westlandseweg 10 in Wateringen.


De kosten voor deze workshop bedragen €30, - incl. BTW per persoon. Dit is inclusief de uitgebreide reading die je van mij zult ontvangen enkele dagen na de workshop op basis van jouw tekening en de hand-out waardoor jij ook stukken van je eigen tekeningen en die van jouw kind(eren) kunt lezen, koffie en thee.

Wil je je aanmelden? Vul dan hieronder je gegevens in en maak een keuze voor de datum. Ik zal direct jouw plek reserveren en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Er is plek voor maximaal 4 personen per workshop. Mocht je met een grotere groep willen komen, neem even contact met me op.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via de chat op de site, info@praktijkdeoranjevlinder.nl of app ze naar 0655243288

 

Veel liefs,

Laura

Ja, ik meld me aan voor de workshop Tekenen vanuit je onderbewuste en ontvang graag de boodschappen die mijn onderbewuste mij te vertellen heeft.

Je e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van informatie over de workshop en de nieuwsbrief. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.