GRATIS Online Challenge - Tekeningen leren lezen

Van 23 tot 27 november 2020 is de gratis online challenge Tekeningen leren lezen.

Tekeningen zijn een doorgeefluik van het onderbewuste.

 

Door te tekenen kan jouw onderbewuste boodschappen op papier zetten, je kunt leren hoe je deze boodschappen kunt lezen.

 

Ben jij benieuwd naar wat jouw tekeningen of die van jouw kinderen je te vertellen hebben? Meld je aan voor de GRATIS online challenge en leer de basis van het lezen van tekeningen.

Het is een 5-daagse challenge, waardoor jij de basis gaat leren van het lezen van tekeningen. De challenge begint met het zelf maken van een tekening, hiermee gaan we de rest van de challenge aan de slag.

 

Tijdens de challenge komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Waar bepaalde symbolen voor staan
Waar bepaalde kleuren voor staan
Wat het gebruik van het papier je vertelt
Hoe je kindertekeningen kunt lezen
Hoe je je eigen tekeningen kunt lezen
Hoe je tekeningen vertaalt naar kennis over jezelf

 


In de challenge zal ik een aantal keer een tekening online lezen, van diegene die hun tekening (anoniem) willen delen, zodat je  een voorbeeld krijgt van hoe de theorie en de praktijk te koppelen en de boodschappen te vertalen.

 

De challenge is digitaal en gedurende 5 dagen in de ochtend. Als je niet live aanwezig kunt zijn, kun je altijd de video's terugkijken.

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze gratis challenge. Wil je iets specifieks leren van de challenge? Voel je vrij dit te verwoorden in het formulier hieronder bij 'Bericht'.

 

Veel liefs, Laura

Ja! Ik doe mee aan de online challenge Tekeningen leren lezen van 23 tot 27 november 2020. Na deze datum zijn de video's altijd terug te kijken.

Je e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van informatie over de workshop en de nieuwsbrief. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.