Aromatherapie

Nieuw in de webshop! Diverse etherische oliën, massageoliën en wrijfoliën. De producten worden steeds aangevuld. Op dit moment zijn de volgende types verkrijgbaar in de webshop:

 

Ik werk met de etherische oliën van Tisserand, meer dan eens bekroond tot beste etherische olie. Bij Tisserand staan mens en milieu voorop.

 

De bestanddelen van de oliën zijn allen traceerbaar, duurzaam, zoveel mogelijk biologisch en volledig vegan.

Aromatherapie is een prachtige holistische ondersteunende methodiek. De vele geuren hebben enorm veel positieve eigenschappen. Aromatherapie is gemakkelijk te gebruiken in je dagelijks leven, bijvoorbeeld in een diffuser, in een voetenbad, op een geursteen naast je bed, een druppeltje op je hoofdkussen voor het slapen gaan, en nog zo veel meer.

 

Bij elk product staat de specifieke werking beschreven. Het is ook mogelijk een mengsel op maat te ontvangen. Ik maak dan een compositie van geuren op jou afgestemd. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

 

Je kunt ook een aromamassage boeken, gericht op specifieke problemen of gewoon voor de ontspanning. Klik hier voor meer informatie.


Ja ik ontvang graag een voorstel van een compositie van geuren op maat. Beschrijf bij 'bericht' waar je de compositie voor nodig hebt.

Je e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van het voorstel voor de compositie en de nieuwsbrief. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.