Aromatherapie

Nieuw in de webshop! Diverse etherische oliën, massageoliën en wrijfoliën. De producten worden steeds aangevuld. Op dit moment zijn de volgende types verkrijgbaar in de webshop:

 

Ik werk met de etherische oliën van Tisserand, meer dan eens bekroond tot beste etherische olie. Bij Tisserand staan mens en milieu voorop.

 

De bestanddelen van de oliën zijn allen traceerbaar, duurzaam, zoveel mogelijk biologisch en volledig vegan.

Aromatherapie is een prachtige holistische ondersteunende methodiek. De vele geuren hebben enorm veel positieve eigenschappen. Aromatherapie is gemakkelijk te gebruiken in je dagelijks leven, bijvoorbeeld in een diffuser, in een voetenbad, op een geursteen naast je bed, een druppeltje op je hoofdkussen voor het slapen gaan, en nog zo veel meer.

 

Bij elk product staat de specifieke werking beschreven, een handig overzicht vind je hieronder. Het is ook mogelijk een mengsel op maat te ontvangen. Ik maak dan een compositie van geuren op jou afgestemd. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

 

Je kunt ook een aromamassage boeken, gericht op specifieke problemen of gewoon voor de ontspanning. Klik hier voor meer informatie.


Beknopt overzicht werking etherische oliën die te koop zijn in de webshop:

Gebruik pure olie nooit op de huid.

Geur Werking emotioneel niveau Werking fysiek niveau Niet gebruiken bij
Lavendel Drukte in hoofd Stress Angsten Slapeloosheid Hoofdpijn Hartkloppingen Brandwonden Insectenbeten Hoge bloeddruk Misselijkheid Onregelmatige of uitblijvende menstruatie Blaasontsteking Niet gebruiken tijdens de 1e maanden van de zwangerschap
Mandarijn HSP-ers Overprikkeling Uitputting Spanning Stress Vrolijkt op Verfrist Brengt creativiteit Brengt speelsheid Geeft troost Bedplassen Striae Acné en littekens Spijsverteringsproblemen Slappe huid Verstopte en vette poriën Hik Spijsverteringsproblemen Niet gebruiken op een gevoelige huid of voor het zonnebaden.
Citroen Vrolijkt op Brengt ruimte in je hoofd Geeft nieuwe hoop Stimuleert de zintuigen Ruimt oude rommel op in je hoofd Immuunsysteem Rimpels Verkoudheids- en griepproblemen Spataderen Keelontsteking Misselijkheid Hoofdpijn Niet gebruiken op een gevoelige huid of voor het zonnebaden.
Limoen Opbeurend Brengt creativiteit Maakt je aan het lachen Herstellend Versterkend Vergroot assertiviteit Brengt verlichting bij zware problemen Luchtwegproblemen Spijsverteringsstoornissen Huidaandoeningen Wratten Acné Bevordert de eetlust Koortsverlagend Verkoudheids- en griepproblemen Niet gebruiken op een gevoelige huid of voor het zonnebaden.
Jeneverbes Voert negatieve energieën af Brengt je weer bij jezelf Voert alles af wat niet van jou is Stress Overprikkeling Helpt je je intuïtie weer te vinden Brengt stabiliteit in je gevoelsleven Stimulerend Opwekkend Huidverstevigend Doorbloeding Haarverlies Spierpijn Acné Verkoudheidsklachten Blaasontsteking Jicht Niet gebruiken bij zwangerschap, een hoge bloeddruk of bij nierstoornissen
Geranium Ontspannend Maakt weerbaar voor negatieve invloeden Herstelt emotioneel evenwicht Kalmerend Rustgevend Cellulitus Oedeem Verstopte of vette huid Stimulerend voor doorbloeding Acné Aambeien Overgangsproblemen Niet gebruiken bij gevoeligheden voor Geranium

Aromatherapie is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Twijfel je of een olie geschikt voor je is? Stel je vraag gemakkelijk via de online chat, het contactformulier of stuur me een app op 0655243288


Ja ik ontvang graag een voorstel van een compositie van geuren op maat. Beschrijf bij 'bericht' waar je de compositie voor nodig hebt.

Je e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van het voorstel voor de compositie en de nieuwsbrief. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.