Bach Remedies


Alle Bach Remedies van DOV zijn met liefde samengesteld en bovendien handgemaakt, anders dan de machinale bereidingen die je in vele winkels terugvindt. Hier in de shop tref je een aantal remedies voor specifieke situaties. Het is ook mogelijk een Bach Remedie op maat te laten samen stellen. Lees daarvoor verder onder de producten.

 

Bach Remedies zijn tegenwoordig overal te koop, en daar is een reden voor! Bach Remedies, ontdekt door dr. Edward Bach, behandelen de negatieve psychische gesteldheden in tegenstelling tot de fysieke symptomen. Als de psychische gesteldheden worden hersteld, zullen in heel veel gevallen ook de fysieke symptomen verdwijnen. Al jaren worden Bach Remedies door heel veel verschillende type mensen, kinderen en dieren gebruikt, met vaak heel goede resultaten.

 

Het gebruik van Bach-druppels geeft geen schadelijke of ongewenste bijwerkingen, zijn niet verslavend en kunnen naast andere therapievormen gebruikt worden.De geheel natuurlijke Original Bach Flowers helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te brengen en in harmonie te blijven met onszelf. Bach heeft de laatste 10 jaren van zijn leven gewijd aan het ontwikkelen van 38 bloesemtincturen die ons helpen onze emoties beter in evenwicht te houden en ons één te voelen met ons leven. Daarnaast stelde Bach ook een combinatie van tincturen samen, die waarschijnlijk de beroemdste van allemaal is: Rescue, ideaal voor spannende situaties en stressvolle momenten.

 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.


Bach Bloesem Remedie op maat

Ben jij klaar voor wat extra ondersteuning of rust in je hoofd?


De Bach Bloesem Remedies activeren jouw zelfgenezend vermorgen, helpen je gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te brengen en in harmonie te komen of te blijven met jezelf.


Als ik de Bach Bloesem Remedie op maat voor jou samenstel stem ik hiervoor op jou af en trek een of meerdere kaarten. Vervolgens zal ik zelf de remedie met liefde samenstellen. Je ontvangt de remedie met een uitgebreide uitleg, die jou al activeert, van elke bloesem die jij nu nodig hebt.

Er zijn 2 formaten beschikbaar, 10ML en 30ML. Beide remedies worden geleverd met een uitgebreide uitleg per gebruikte Bach Bloesem Remedie. Het is goed om de uitleg een aantal keer tijdens de kuur tegen jezelf op te lezen, zo werkt de kuur nog effectiever.

 

Je kunt op de volgende manieren een remedie op maat bestellen inclusief de uitgebreide uitleg:

  1. Per e-mail info@praktijkdeoranjevlinder.nl of een bericht via de website. Je kunt ook het opmerkingenveld tijdens het bestellen invullen. Zet in het bericht in elk geval je volledige naam en beschrijf kort waar je tegenaan loopt. De Bach Bloesem Remedie op maat, inclusief de op jou afgestemde uitleg ontvang je per post.
  2. Tijdens een consult online of in mijn praktijk in Wateringen (ongeveer 60 minuten), waarin je je verhaal kunt doen en je zelf de kaarten mag trekken, de Bach Bloesem Remedie op maat, inclusief de op jou afgestemde uitleg ontvang je vervolgens per post.

 

Heb je vragen? Stuur me gerust een mail, een bericht of een app.

 

Bach Bloesem Remedies zijn nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde.
Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts.

    Het gebruik van Bach-druppels geeft geen schadelijke of ongewenste bijwerkingen, zijn niet verslavend en kunnen naast andere therapievormen gebruikt worden.