Bach Remedies


Alle Bach Remedies van DOV zijn met liefde samengesteld en bovendien handgemaakt, anders dan de machinale bereidingen die je in vele winkels terugvindt. Hier in de shop tref je een aantal remedies voor specifieke situaties. Het is ook mogelijk een Bach Remedie op maat te laten samen stellen. Lees daarvoor verder onder de producten.

 

Bach Remedies zijn tegenwoordig overal te koop, en daar is een reden voor! Bach Remedies, ontdekt door dr. Edward Bach, behandelen de negatieve psychische gesteldheden in tegenstelling tot de fysieke symptomen. Als de psychische gesteldheden worden hersteld, zullen in heel veel gevallen ook de fysieke symptomen verdwijnen. Al jaren worden Bach Remedies door heel veel verschillende type mensen, kinderen en dieren gebruikt, met vaak heel goede resultaten.

 

Het gebruik van Bach-druppels geeft geen schadelijke of ongewenste bijwerkingen, zijn niet verslavend en kunnen naast andere therapievormen gebruikt worden.De geheel natuurlijke Original Bach Flowers helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te brengen en in harmonie te blijven met onszelf. Bach heeft de laatste 10 jaren van zijn leven gewijd aan het ontwikkelen van 38 bloesemtincturen die ons helpen onze emoties beter in evenwicht te houden en ons één te voelen met ons leven. Daarnaast stelde Bach ook een combinatie van tincturen samen, die waarschijnlijk de beroemdste van allemaal is: Rescue, ideaal voor spannende situaties en stressvolle momenten.

 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.


Bach Remedie op maat

We kunnen ook een Bach remedie op maat samenstellen. Bij alledrie de hieronder beschreven mogelijkheden stem ik af op jouw energie, leg ik kaarten specifiek voor jou en leef me in in jouw situatie. Hier zijn de 3 volgende mogelijkheden voor:

 

Door een telefonisch consult, waarbij ik graag naar jouw verhaal luister en aan de hand daarvan een voorstel per mail doe. Tijdens het telefonisch consult hoor ik graag waar jij of jouw kind tegenaan loopt. Aan de hand daarvan zal er een mooie mix van Bach Bloesems ontstaan. De kosten voor een telefonisch consult bedragen €25,- incl. BTW.

 

Je kunt ook onderstaand formulier invullen om een Bach Remedie voorstel van mij op maat te ontvangen. Je kunt ook een mail sturen naar info@praktijkdeoranjevlinder.nl. Na het ontvangen van je bericht of mail, ontvang je zo snel mogelijk een uitgebreid voorstel per mail. Dit voorstel kost €20,- incl. BTW.

 

Wil je liever face2face een Bach Remedie laten samenstellen? Ook dat kan! Tijdens een consult hoor ik graag om welke situatie het gaat en hoe jij je erbij voelt. Vervolgens mag je zelf een aantal kaarten trekken. Voor het maken van een afspraak kun je ook het contactformulier invullen, een mail sturen naar info@praktijkdeoranjevlinder.nl, of stuur me een appje op 0655243288. De kosten voor een fysiek consult van 50 minuten bedragen €65,- incl. BTW.

 

In alle gevallen is het afnemen van de door mij voorgestelde Bach Remedie uiteraard vrijblijvend.