Mooie drinkfles gemaakt van Miron Violet glas, met opdruk van de Bloem des Levens.

 

MIRON violet glas werkt onovertroffen als het gaat om het in stand houden van de kwaliteit van vloeistoffen zoals water, homeopathische middelen, BACH Remedies, essentiële oliën, geneesmiddelen, cosmetica en kruidenaftreksels.

In vergelijking met andere kleuren glas (geel, blauw, groen, helder) laat DONKER VIOLET GLAS minder kleuren licht uit het spectrum door, waardoor er minder productverval optreedt.

 

De Bloem Des Levens is één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Het symbool staat voor een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. De bloem heeft een sterk helende en harmoniserende invloed en beschermt onder andere tegen stralingen.
De sticker op de fles zorgt ervoor dat de vloeistof energetisch kan worden opgeladen.

De Bloem des Levens is al te zien sinds een voorstelling uit 645 voor Chr.

 

 

Productspecificaties
Glazen fles van violetglas
Niet geschikt voor de vaatwasser i.v.m. de opdruk
Hoogte 27,8 cm
Doorsnede 8,5 cm 
Dop van PP (polypropeen) met een PVC tussenlaag aan de binnenzijde

 

Beter behoud van producteigenschappen
Om het kwaliteitsbehoud van bepaalde voedingsstoffen in het MIRON violette glas eenvoudig aan te tonen werd een microbiologisch experiment uitgevoerd met cherrytomaatjes. Bij deze proef werd een cherrytomaatje 7 maanden lang opgeslagen in een gewoon wit glas en een ander in een MIRON violet glas, op kamertemperatuur en zonder direct zonlicht. Na die 7 maanden werd het resultaat gefotografeerd. De microbiologische verandering van de eerste tomaat in wit glas kan duidelijk worden waargenomen. Maar bij de tomaat in het violette glas is geen enkel verlies van kleur of uitdroging te zien. Andere kleuren glas (helder, groen, bruin) laten licht van het zichtbare spectrum door en bieden niet voldoende bescherming tegen ontbinding of bederf, veroorzaakt door het licht.

In een ander experiment werden meerdere soorten kruiden gedurende 3 maanden opgeslagen in verscheidene soorten glas (helder, bruin, violet). Ze werden ofwel een aantal uren per dag blootgesteld aan zonlicht, ofwel binnen gehouden. Na 2 maanden werden de zichtbare kwaliteitsveranderingen door middel van fotografie vastgelegd en het verschil in geurkwaliteit werd bepaald middels een blinde test met vrijwilligers. Zowel de visuele als de geurkwaliteit van de producten in het Miron violet glas waren de beste.

Doelmatigheid van MIRON violet glas
De zon straalt zichtbare en voor het oog onzichtbare lichtdeeltjes uit. Het zichtbare spectrum kan door onze ogen worden waargenomen wanneer wit licht door een glazen prisma wordt geleid. Maar tegelijkertijd bevat licht ook een gedeelte dat onzichtbaar is voor onze ogen, in de vorm van elektromagnetische golflengtes van infrarood en ultraviolet.
Zonlicht zorgt ervoor dat alle planten gaan groeien. Als ze maar steeds worden blootgesteld aan de zon, ook na rijping, dan verandert het effect van het licht en gaat het afbraakproces op moleculair niveau sneller. MIRON violet glas werkt als een natuurlijk filter dat alleen het zonlicht doorlaat dat beschermt en de kwaliteit van belangrijke, gevoelige stoffen verbetert. Tegenwoordig bestaat er heel wat verpakkingsmateriaal, dat veel van het zichtbare licht doorlaat. Grafieken laten zien in hoeverre licht kan doordringen in de diverse materialen, waarbij MIRON violet glas het volledige spectrum van zichtbaar licht tegenhoudt, met uitzondering van het violette deel. Tegelijkertijd laat het ten dele wel straling door in het spectrum van UV-A en infrarood. Deze unieke combinatie biedt optimale bescherming tegen veroudering die veroorzaakt wordt door zichtbaar licht, wat inhoudt dat de houdbaarheid en werkzaamheid van producten wordt verlengd.